top of page

Backa Spexet!

Donera Mera

Vill ni hjälpa till att stötta den 79-åriga spextraditionen genom att skänka ett bidrag går det bra att donera valfri summa via swish på nummer 123 074 82 02. Märk donationen med ”donation”. För information om andra betalsätt,
skicka ett mail till kvsif@s-sektionen.s
e.


Har ni egna förslag på sponsring eller samarbeten är ni jättevälkomna
att höra av er till pr.prisse@gmail.com

Sponsorhuset

Nu finns KVSIF anslutna till Sponsorhuset. Det är ett otroligt enkelt sätt att stötta KVSIF när du handlar eller bokar hotell på nätet. Går du till butiken (finns över 600 st) via Sponsorhuset så får både du själv och KVSIF pengar tillbaka. Inget blir dyrare för dig som handlar. Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras bonusstege så får du en Biobiljett och stödjer KVSIF med hela 50 kr. OBS! Tänk på att du som handlar eller bokar hotell via företaget nu kan göra detta via Sponsorhuset.
 

Kom igång här och tipsa gärna era vänner

SamaRit Ordern

Om du som privatperson donerar minst 200 kronor till KVSIF fem år i rad så blir du ärad med Lilla SammaRit Orden (Märk din donation med LS + ditt namn). Om ditt företag sponsrar KVSIF fem år i rad blir du ärad med Stora SammaRit Orden. Denna sponsring ska då minst uppnå det minsta av KVSIFs sponsorpaket. Är detta intressant är du välkommen att maila oss på kvsif@s-sektionen.se.
Ordensmedaljerna delas ut på Jubelkapitlet var femte år. 


Första inträdet i SammaRit Ordern kommer i samband med nästa jubelkapitel, 2024 och kommer listas nedan.
 

bottom of page